sreda, 5. oktober 2016


https://www.rtvslo.si/slovenija/pahor-ob-hudi-jami-resujemo-enega-najbolj-dramaticnih-zgodovinskih-izzivov/404200


Pieteta za tiste, ki so izdali Slovenijo in svečanost na kateri prisostvuje predsednik Republike Slovenije ter ministrica Anja Kopač Mrak iz stranke SD?!
Kot prvo naj vsi ti vrli "spravitelji" povedo kdo sploh je v Hudi jami in kdo je te ljudi pobil. Kot drugo, Rimokatoliška cerkev in izdajalci govorijo o spravi, pri čemer se nikoli niso opravičilo za kolaboracijo. Kot tretje, vedno ko govorijo o spravi, izkoristijo priliko, da lažejo o revolucinarnem nasilju in izvensodnih pobojih, ki jih ni bilo. Vsi pobiti so bili procesionirani s strani 3-senatnih komisij. Kot četrto, kje so kosti naših prednikov, ki so jih ti, ki danes govorijo o spravi, aretirali in pospremili na vlak za Dachau kot mojega pradeda? Ali pa kje so nešteta okostja žrtev bele garde in domobrancev, ki so v imenu Rimokatoliške cerkve, ki je napravila državljansko vojno, ker se je bala za svoje premoženje in s fanatičnimi verniki pobijala v imenu boga zavedne Slovence, ki so se uprli okupatorju?!
SICER PA ŠE ENKRAT POUDARJAMO: VSE TO JE SPECIALNA VOJNA PROTI SLOVENSKEMU NARODU S STRANI TUJINE IN PRODANIH SLOVENSKIH POLITIKOV, KI DELIJO NAROD, DA GA LAŽJE OBVLADUJEJO.
IN ŠE TO: VEČ KO SE GOVORI O SPRAVI MANJ JE JE, KER SE SAMO RAZPIHUJE MRŽNJO, SOVRAŠTVO IN REHABILITIRA IZDAJSTVO.


Smrt fašizmu / Svoboda narodu
Generalni sekretar SPS, tovariš Tadej Trček

Ni komentarjev:

Objavite komentar