ponedeljek, 24. oktober 2016

Zločini ustašev v najhujšem koncentracijskem taborišču v 2. svetovni vojni, kjer so bili tudi Slovenci. Vse to se je dogajalo pod vodstvom Vatikana, v taborišču so bili vodje celo duhovniki. Ubitih je bilo do 700.000 ljudi, med katerimi je bilo veliko otrok. Na dan so pobili 2000 ljudi.

Več o tem na tej povezavi:

https://www.youtube.com/watch?v=513VOo5P63Y

Zločini so bili tako kruti, da so se zgražali sami nacisti.
Samo opis enega izmed ustaških zločinov, po zapisih Italijanskega polkovnika:
"Ko sem obiskal Stolac, Čapljino, Ljubinje in Dubrovnik, sem videl ustaške zločine nad Srbi. Nimam besed, da bi jih opisal. V šoli sem našel zaklane učiteljico in 120 učencev, nihče ni bil starejši od 12 let. Mnogim so odsekali glave in jih takšne posadili v klopi. Izvlekli so jim čreva in z njimi krasili učilnice kot z novoletnimi trakovi. Klali so jih počasi in jim vmes solili rane.
Zločinci so najprej v vrsti posiljevali učiteljico pred otroškimi očmi, šele nato so začeli klati. Posilili so tudi osemletne učenke. Ves ta čas jim je igral na silo pripeljan orkester Ciganov.
Na večno sramoto naše Rimskokatoliške cerkve je sodeloval tudi župnik. Isti dan so ustaši polovili 700 prebivalcev in jih zmetali v jamo. Peščica preživelih bo močnejša od največje Paveličeve divizije...."

Takšne monstruozne zočince pa danes v imenu sprave, katere namen je rehabilitacija zveri in zlivanje gnojnice na antifašistično Partizansko gibanje, ki je premagalo zlo, s predsedniškimi častmi pokopava Borut Pahor.

Smrt fašizmu / Svoboda narodu

Ni komentarjev:

Objavite komentar