četrtek, 10. november 2016

V članku "Za Ruse smo dobri le kot šibka tarča?" Slovenske novice povzemajo mnenja parlamentarnega odbora za obrambo, ki ga vodi klerofašistični član SDS Žan Mahnič in mnenje Nato hujskača in jastreba brigadirja Mihe Šrkrbinca - Barbota. Govorijo o tako imenovani 5-i koloni, zapisnik seje odbora pa je tajen.
Sporočamo, da smo dobili informacijo, da se je na seji razpravljajo o Socialistični partiji Slovenije in da se nas je označilo za 5 kolono, ker podpiramo prizadevanja Ruskega predsednika Vladimirja Vladimiroviča Putina od samega začetka. Promovirali smo dogodek ob obisku Putina na Vršiču, kjer so si lahko naši izdajalci ogledali, kako Putina podpira narod.
Ker so začeli naši izdajalci, ki se klanjajo Vatikanu, Nemčiji in ZDA, zavedati, da se jim je prek nas začel dogajati narod in da hočemo dobro svojemu narodu, kot Putin svojemu in navsezadnje človeštvu so nas označili za 5-o kolono, Ruske agente itd.
Slovenske novice so nas v anketi, ki so jo objavile v ponedeljek z naslovom: "Če bi bile volitve jutri, katero stranko bi volil?" enostavno ignorirale in nas niso navedle kot opcijo in nas na anketi ni. Zato smo se obrnili na uredništvo Slovenskih novic, kjer nam do danes niso pojasnili, zakaj nas v anketi niso upoštevali, čeprav smo uradno registrirana stranka od junija 2016.
Vsem izdajalcem, ki so del tega klerofašističnega režima, ki nas blokira, ker se boji naroda sporočamo:
Smo avantgarda Slovenskega naroda, ki jo hočete na vsak način uničiti, da boste še naprej kradli in zlorabljali Slovenski narod in kot takih se nas bojite. Še nikogar se niste tako bali od leta 91 kot se nas. Upravičeno se bojite. Lahko sestankujete za zaprtimi vrati in se trudite nevtralizirati Socialistično partijo Slovenije, ampak rezultat na koncu bo enak - Ne bo vam uspelo!
Bolj, ko nas rušite močnejši smo. Ne zaradi Rusov ali drugih "kibernetičnih" ukrepov, medtem, ko vi vsak dan po nareku Zahoda uničujete idejo TITA in po njem zlivate gnojnico, da delujete proti svojemu narodu, ki je bil pod TITOm ponosen, danes pa izropan in obubožan.
TITO je ljudstvo in ljudstvo je TITO. Vrnil se je Walter in proti temu ni recepta!

Smrt fašizmu / Svoboda narodu

Ni komentarjev:

Objavite komentar