četrtek, 1. december 2016

Ker mediji še vedno izvajajo blokado in se ignorantsko obnašajo do Socialistične partije Slovenije, bomo pojasnili nekatere stvari:


Danes mediji zelo radi govorijo o naborniškem sistemu. Naj povemo, da se je razprava začela po ustanovitvi Socialistične partije Slovenije, saj smo mi edini zapisali to v program, s tem da tega nobeden od novinarjev ni povedal, le Marcel Štefančič je enkrat v Studiu City, ko je o tem govoril Primc, na hitro omenil, kljub temu pa je Marcel Štefančič nedostopen in ne odgovarja na naše dopise. To dokazuje, da mediji za nas dobro vedo.

Kljub temu, mediji še naprej govorijo, kot v včerajšnji oddaji Planet Danes, kjer je novinarka Jerca Zajc Šušteršič dejala, da tema o naborništvu politike ne zanima, čeprav smo mi kot politična stranka predlagali takšno ureditev, poleg tega je Damir Črnčec, ki so ga spraševali o naborništvu dejal, da je ta sistem za Slovenijo dober.
V Dnevnikom Objektivu v soboto so govorili o naborništvu, Socialistična partija Slovenije spet ni bila omenjena.

Opažamo, da mnoge stranke in tudi mediji kradejo ideje iz našega programa, nas pa ignorirajo kot nepomembne. Tako je ZL uporabila naš predlog za legalizacijo medicinske konoplje, (naš program je ZL dobil kot pomoč, preden se je pokazalo, da jih plačuje Soros in da delajo proti narodu), Zmago Jelinčič je praktično prekopiral naš program, mediji uporabljajo naše teme in nas ne upoštevajo.
Naj povemo, da nas mediji ignorirajo v anketah o podpori političnim strankam in nas sploh ne omenjajo, tako so to storili v časopisni hiši Delo, Dnevniku in na RTV Slovenije, POP TV.
Tistemu, ki ima odprte oči, so zadeve vedno jasne. Dejstvo je, da je Socialistična partija Slovenije veliko močnejša politična sila, kot konkurenti, ki izdajajo narod in novinarji, ki služijo le tem upajo priznati. Kljub temu nas veseli, da so se nekatere stvari implementirale, ker bodo koristile narodu. Torej prikazati hočejo, da smo nepomembni, medtem ko uporabljajo naše ideje in stališča.

Kot je dejal Nikola Tesla: "Ne moti me, da kradejo moje izume, ki so v korsit ljudi, moti me da nimajo svojih."

Smrt fašizmu / Svoboda narodu

Ni komentarjev:

Objavite komentar