sobota, 3. december 2016

Ko se govori o tem, da so komunisti krivi za stanje v državi, je potrebno pojasniti nekaj stvari.
Leta 1973 je znotraj Komunistične partije Jugoslavije zmagala liberalna struja, ki so jo sestavljali predvsem tisti, ki so jih plačevale tuje obveščevalne službe in ki so imeli cilj ukiniti socializem, odprti trge in privatizirati naše družbeno premoženje, da bi lahko na ta način obogateli.
TITO je do svoje smrti leta 1980 še vedno vodil državo in preprečeval tej struji, da bi dosegla svoje. Po njegovi smrti pa se je začel izvajati plan, destabilizacije in razbijanja Jugoslavije.

Leta 1991 so na oblast z demokratičnimi volitvami prišli ljudje, ki so bili člani komunistične partije, ljudje, ki so potem prevzeli desne stranke kot Janez Janša, ali pa liberalne kot Janez Drnovšek.
Oboje nikoli ni bilo sorodno komunizmu. Zato naj se ne govori o komunistih kot takih, ker med vladajočimi od leta 1991 ni nobenega komunista, so pa člani Komunistične partije, ki so leta 1973 izpodrinili oblast, da nas lahko še danes manipulirajo, da nam lahko kradejo.Tipični primer tega je poleg prej naštetih še stranka Socialni demokrati, ki se ima za naslednico Komunistične partije Slovenije, v resnici pa so čisti neoliberalci, ki s komunisti nimajo nič skupnega, še več mnogi člani SD so nesramno bogati.

Tako nam znova in znova prodajajo zgodbice, sami pa vzpostavljajo fašizem, da bi mirili obubožan narod in tako ščitili svoje privilegije, ki so jih pridobili z izdajo oz. osamosvojitvijo s katero se tako hvalijo, katere namen ni bil osamosvojitev naroda ampak njegova kraja pod pretvezo osamosvojitve.
Ne vladajo nam komunisti, ampak nomenklatura, ki je najslabše kar ta narod premore, ki so se včeraj klanjali komunizmu čeprav nihče od njih ni bil komunist in ki danes hodijo v cerkev, čeprav nihče od njih ni vernik. To so ljudje, ki se obračajo glede na korist, to pa pove vse o njih.

O tem je govoril že Kramberger, ko je dejal: "Niso vsi komunisti slabi, kot niso vsi verniki slabi. Najslabši so tisti, ki se obračajo glede na korist".

Dokaz, da je to kar smo zapisali resnica, je vaše trenutni eksistečni status, ko nas večina Slovencev živi slabo, redki peščici pa je bolje kot kadarkoli.

ČE SE HOČEMO BORITI, MORAMO POZNATI RESNICO!

Zato:

Komunisti smo proti vsakomur, ki je izkoriščal narod za svoje koristi, tudi če in še toliko bolj, če so izdali našo idejo za svojo osebno korist!
Smrt fašizmu / Svoboda narodu

Ni komentarjev:

Objavite komentar