petek, 16. december 2016

Še so ljudje s hrbtenico, ki vedo kdo je zmagal in kdo se je za koga boril. Le "naša" cerkvena marioneta g. Pahor se tega noče zavedati. Prav ima spoštovana tovarišica, ko pove, da je naša država EDINSTVENA V SVETU,ki se na tako visokem državnem nivoju udeležuje pokopa VOJNIH ZLOČINCEV, katerih se ves svet sramuje, le pri nas bi naše politične prostitutke rade napisale novo zlagano zgodovino v prid rehabilitacije cerkvene bande, ki je kolaborirala z nacisti.
Naj omenimo še dejstvo da se naša vlada zelo rada sklicuje na ustavo in zahteve ter zakonodajo EU, ko gre za nove davke, dajatve, kazni ipd., a ko pride do človekovih pravic, do moralne zakonodaje, ki ne dovoli rehabilitacije in poveličevanja nacistov in kolaborantov, takrat naša vlada za zakone EU nima posluha. Kamniška knjižnica se tako po EU zakonodaji in resoluciji OZN ne bi smela imenovati po domobrancu Francu Balantiču, tukaj Slovenija direktno krši oboje.
"Spoštovani predsednik Borut Pahor! Dobila sem povabilo, da se udeležim svečanosti ob pokopu posmrtnih ostankov trupel iz Hude Jame. Pojasnila vam bom, kaj me zadržuje, da se dogodka ne bom udeležila …"

"Ja, tudi jaz sem mislila, da so pač vzeli seznam odlikovancev, ampak v teh primerih piše na ovojnici, da vabilo prihaja iz kabineta predsednika, tokrat je pisalo samo ‘Predsednik RS Borut Pahor‘, v ovojnici je bilo vabilo in program prireditve. Takoj mi je bilo seveda jasno, da se dogodka ne bom udeležila. Ker mislim, da je naša država edinstvena tudi po tem, da na zelo visokem državnem nivoju spremlja pogrebne svečanosti vojnih zločincev. Tako sem to doživela in v nekaj minutah napisala pismo. Nisem ne napadala ne moralizirala, samo napisala sem, kar sem čutila.

Dr. Zora Konjajev

http://www.vecer.com/zato-predsednik-me-ni-bilo-na-svecanosti-6285409

Ni komentarjev:

Objavite komentar