petek, 16. december 2016

Tako se kler infiltrira v družbeni sistem, kar je glede na 7. člen Ustave RS, po katerem sta cerkev in država ločeni nedopustno.
Tako skuša cerkev, svojo ideologijo vriniti v sisteme države in selekcionirati kandidate za delovna mesta na podlagi njihovih kriterijev, kar pomeni klerofašizem. Cerkev nas želi potistniti nazaj v srednji vek, kjer je ona odločala o vsem. O življenju ali smrti, kar simbolizira butara, ki so jo nosili Rimski liktorji (rablji) v katero je zapičena sekira (fasco). Od tu je fašizem dobil ime.

Cerkev, ki jo vodi Vatikan in je država v državi, skuša v Sloveniji izpodriniti državo prek infiltracije in znotraj tega sistema narediti udar, s katerim bodo lahko uradno razglasili cerkev kot državno vero in ukinili načelo ločenosti v 7. členu. Cerkev to počne ves čas po letu 45 in še posebej po letu 91, ko je prek naših izdajalskih politikov dobila oblast nazaj. Tako želi cerkev biti spet vsemogočna kot je bila pred 2. svetovno vojno in oblast izkoriščati, da bi zasnužnjila državljane za svoje bogatenje.
Francija ima na primer Zakon o sekularizaciji, ki ga je podpisal Chirac, kjer je točno določeno kaj cerkev sme in kaj ne in kjer je določeno, da cerkvene ustanove tudi šole, ne morejo biti financirane iz državnega denarja. In to kar se dogaja pri nas se v Franciji niti slučajno ne bi moglo. Čeprav imamo načelo ločenosti cerkve od države kot Francozi, se to pri nas ne izvaja, ker se izdajalska politika zanaša na cerkev kot inštitucijo, ki je čedalje močnejša, močnejša pa je zaradi uzurpacije oblasti prek teh politikov.

Da se to dogaja nas ne čudi, ker poznamo delovanje cerkve, je pa skrajno nedopustno. Očitno ja tudi to posledica privatnih pogovorov, ki jih je imel Borut Pahor s papežem, in kjer bi papežu med drugim ,obljubil verouk v šolah očitno pa je obljubil še kaj več, da lahko cerkev počne karkoli želi in določa teste z vprašanji o papežu za zaposlitev na agenciji za kmetijstvo, ki spada povsem v civilno sfero.
Drage tovarišice, dragi tovariši to je klerofašizem, ki zahrbtno in čedalje bolj odkrito, kar je vezano na moč, deluje proti našemu narodu.

Zato:

Smrt fašizmu / Svoboda narodu

https://www.dnevnik.si/1042756861/slovenija/agencija-za-kmetijske-trge-kandidatom-za-sluzbo-postavlja-vprasanja-kot-da-je-obmocna-izpostava-vatikana-

Ni komentarjev:

Objavite komentar