ponedeljek, 9. januar 2017

Glede prodaje NLB-ja je premier dejal, da je zavezo Bruslju, da bo NLB prodan do konca leta 2017, dala vlada Alenke Bratušek, sam postopek pa vodi SDH. "Kot predsednik vlade pa pričakujem, da bo SDH upošteval vse morebitne nove in izjemne okoliščine in da - če bo ta prodaja izpeljana - naj bo tako, da davkoplačevalci ne bodo utrpeli večje škode."

Gospod Cerar, davkoplačevalci ne bomo utrpeli večje škode, za katero ste potrošili milijarde davkoplačevalskega denarja, da jo boste sedaj prodali kot naroča EU?!
SDH in DUTB nista nič drugega kot totalna razprodaja Slovenskega premoženja, kar je edini projekt vaše prodane izdajalske vlade. Vemo, da je vaš plan razprodati vse, pahniti ljudi v revščino, jim pobrati vse premoženje do nepremičnin, kar je zahtevala Merklova ob izvolitvi, ko je dejala, da je Slovenijo potrebno "disciplinirati" saj Nemčijo moti, da je v Sloveniji preveč lastniških stanovan, s katerimi bi se rad Zahodni kapital oplajal, da bomo plačevali najemnine za hiše, ki smo jih postavili v socializmu od dela.

VAŠA EDINA SKRB JE KAKO PRODATI VSE HITRO KOT ZAHTEVA ZAHOD. TO JE VAŠ EDINI PLAN!

Mi davkoplačevalci in državljani vsak dan že 25 let trpimo hudo škodo, zaradi vas in vaših kolegov v parlamentu, ki plansko razprodajajo Slovenijo in jo peljejo na raven standarda pred 2. svetovno vojno, ko smo bili povečini hlapci!

SF/SN

http://www.rtvslo.si/slovenija/cerar-pricakujem-da-bo-sdh-pri-prodaji-nlb-uposteval-vse-nove-okoliscine/411850 

Ni komentarjev:

Objavite komentar