ponedeljek, 30. januar 2017

Ker se najdejo "levičarji", ki govorijo, da je Socialistična partija Slovenije desničarska stranka, ker je podprla novelo zakona s katero se zapira meja in itak to prihaja iz vrst ZL naj povem sledeče.

Tu ni vprašanje levice ali desnice, ampak vprašanje varnostnih tveganj za Slovenijo. Če se zakuha na Balkanu, kar se bo, Mesci in njegovi ne bodo ležali v rovih z avtomatom, ne bodo mobilizirani. Narod bo. Eno je ropotat o mejah, ker ti Soros plača za takšno propagando, drugo pa je resna grožnja, ki obstaja. TITO je bil velikan socializma in je imel meje zaprte, ker je to načelo suverenosti držav, ki ga vsaka resna država spoštuje. Vojno v Siriji so povzročili EU in ZDA z Natom ter Bilderbergi, s Sorosom, ki to vodijo, ZL pa to podpira.

ZL je še najbolj podobna gej paradi, ki se je organizirala v stranko in sedaj posiljuje s svojim mnenjem, da je levica podpiranje beguncev in gejev. To ni socializem ampak liberalizem, ki s socializmom nima nič skupnega. Bistvo socializma je odgovoren in pošten odnos do svojega naroda in ne šarlatanstvo podprto s tujim denarjem.

Partizani so bili patrioti, ki so šli v boj za svoj narod in peli na Slovenskem smo mi gospodar. In to je bistvo SPS. Na Slovenskem je gospodar Slovenski narod in ne geji, migranti in kar je še podobnega kar ogroža naš narod. Za ZL je to desničarstvo za nas pa odgovornost do našega naroda!

Generalni sekretar SPS, Tadej Trček

SF/SN

Ni komentarjev:

Objavite komentar