nedelja, 22. januar 2017

Mnenje dveh povprečnih Slovencev, ki sem ga slišal danes: "Naš izvoz je slab, ker država ne dovoli npr. Pipistrelu, da izvaža letala v ZDA, to pa zato ker smo komunajzarska država."

Mnenje je rezultat 25 letnega zlivanja gnojnice, ki se ji reče tržno gospodarstvo in demokracija na možgane tega naroda. Čisto enoumje, s čimer je Slovenija danes povsem totalitarna država. Problem je v tem, da je teh povprečnih Slovencev še precej in ravno na teh vladujoča politika gradi. Ker se tem Slovencem zdi super, ko Pahor skače okoli z zastavo na tekmi Tine Maze, ko pobira kumare, ko Boscarol in njemu podobni nakladajo kako so uspešni ne pove pa, da na račun teh Slovencev, ki jim verjamejo. 

Oni se zavedajo, da na volitvah ne odloča kvaliteta odločitve ampak kvantiteta odločitve. In ti povprečni Slovenci določajo prihodnost Slovenije. To ni komunajzarska država kot se radi ponavljajo, kajti komunisti so skrbeli za napredek ljudstva tako materialni kot duhovni, to kar je Slovenija danes je kontrakomunajzarska država, saj se je situacija po teh parametrih obrnila na glavo v 25. letih.

In na koncu spet velja tista: "Prazna obečanja, ludom radovanja." ali po naše "Prazne obljube, norih veselje."

Zapis pa je namenjen temu, da so vse zgodbe o Pipistrelih in Pahorjevih kumarah plasirane načrtno, ker je to politični marketing elit. Njihov cilj je doseči, da ljudje verjamejo v kapitalizem, ker ko povprečni Slovenci v to ne bodo več verjeli elite padejo. In ko gospodarstvo zaradi akumulacije in centralizacije po Marxu začne razpadati kot razpada pri nas, so za njih krivi ostanki komunizma.
Torej, verjamete, da so mediji pri nas nedovisni kot zatrjujejo? Zakaj potem ni v medijih Socialistične partije Slovenije, če so?

Odgovor je, ker se bojijo, da se bo z našo interpretacijo razkrinkalo elite, kamor spadajo tudi novinarji. Ker jih je strah, da bo padlo zaupanje v kapitalizem in da bodo ljudje slišali resnico. In dokler oni obvladujejo povprečne Slovence, spremembe ne bodo možne. Zato mediji še naprej blokirajo Socialistično partijo Slovenije, da povprečni Slovenec ne bi začel razmišljati drugače kot mu govorijo 25 let. Ker smo narod, ki razume kaj so nam naredili in nam še počnejo.

To je dokaz, da je Slovenija povsem totalitarna država, kjer elite ne dovolijo, da bi narod imel izbiro, ki ni izbira elit. Zavedajo se, da če kontroliraš izbor na volitvah kontroliraš vse. To je dokaz, da narod ne sme vedeti resnice, ampak posluša propagando, ki utrjuje elite. To je dokaz, da je to enoumje. V imenu obrambe proti kvazitotalitarnem Jugoslovanskem socializmu, so ustvarili svoj totalitarni fašistični sistem, ki je podaljšek svetovnega fašizma, ki vsak dan uničuje državljana, njihov največji uspeh tega sistema pa je, da jim ta državljan za to še ploska in jih za to podpira.

SF/SN

Generalni sekretar SPS
Tadej Trček

Ni komentarjev:

Objavite komentar