ponedeljek, 9. januar 2017

Pred časom smo govorili o tem, kako Ivo Boscarol nenehno blati Slovence, čeprav je uspel na račun davkoplačevalskega denarja državljanov Slovenije in hvali Italijane.
Italijanski fašisti so mu že tretjič demolirali tovarno v Italiji, Boscarolov komentar pa je bil: "Mislim, da se bo slej ko prej izvedelo, kdo noče, da se preselimo v Italijo."
Boscarol, res je, da vas veliko Slovencev ne mara, ker izkoristite vsako priložnost da nam govorite, kako smo zaostali. Vaš priimek Boscarol pa je italijanski. S tem sicer ni nič narobe, bi pa pričakovali, da ste do nas Slovencev spoštljivi. Sploh, ker smo vam Slovenci omogočili da je Pipistrel to kar je.
Odgovor, ki si ga zastavljate pa je: Za razbijanje tovarne se zahvalite fašističnim italijanskim sonarodnjakom, kjer je fašizem izredno močan. V Sloveniji namreč še noben vaš obrat ni bil poškodovan in če bi to počeli Slovenci bi vam razbijali tovarne tudi pri nas.
Sicer pa nas zanima, zakaj je nakup stavbe Primorja, ki ste jo kupili od DUTB, torej slabe banke, ki upravlja premoženje državljanov Republike Slovenije poslovna skrivnost?
Državljani kot lastniki, v demokratični ureditvi razumemo, da imamo pravico vedeti, za kakšno vsoto se je prodalo naše premoženje. Zato bi bilo prav, da to poveste razen sicer obstaja sum da je šlo spet za kakšno darilo politike, s katero se ukvarjate kot bivši tajnik Peterletovih Krščanskih demokratov in član Virantove Državljanske liste. Peterleta ste celo predlagali za predsednika države na volitvah 2007 s svojo Listo za Slovenijo. Da je Peterle začel s privatizacijo in denacionalizacijo in dobesedno delil denar in podjetja pa je znano. Tako je med drugim, Dušan Šešok kot Peterletov minister dobil Iskro.
 
Morda te povezave pojasnjujejo vaše uspehe s Pipistrelom, ko navadni podjetniki v tej državi ne dobijo osnovnega kredita, vi dobivate od države milijone in darila, sicer nakup stavbe Primorja ne bi imel oznaka poslovna tajnost.

SF/SN

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/vandali-so-se-tretjic-v-letu-in-pol-znesli-nad-pipistrelovo-tovarno-v-gorici/411565

Ni komentarjev:

Objavite komentar