ponedeljek, 9. januar 2017

Slovenska vojska nima kaj početi na ruski meji. Rusi so slovanski bratski narod, ki nas Slovencev ne ogrožajo. NATO z ZDA in EU je tisti, ki po doktrini Bismarcka, "Drang nach osten" rine na Vzhod, da si podjarmi slovanski prostor.

Politika, ki na rusko mejo pošilja Slovensko vojsko je izdajalska politika, do našega naroda. Naša fašistična oblast zadnjih 25 let, deluje proti našemu narodu in se udinja tujini in sedaj ta politika, pošilja naše ljudi, da bomo Slovenci zopet bili "kanonfuter" za Zahodne sile, ki igrajo umazano igro proti nam in Rusiji ter državam Evrazije.

Pahorjem, Cerarjem, Evroposlancem in našim poslancem ne bo potrebno v jarke, oni bodo sedeli v pisarnah in še naprej dobivali lepo plačo, pili drago penino in se vozili z blindiranimi avtomobili, zavarovani, medtem, ko bodo lahko, upamo da ne, Slovenci umirali na tujem za tuje interese, za katere, prej omenjeni izdajalski politiki govorijo, da so naši interesi.
Zato jim sporočamo: "To so vaši interesi in ne naši interesi. Navadni državljani vidimo, kaj sta EU in Nato, ob pomoči vas izdajalcev naredila s Slovenijo."

To je samo še en dokaz več, da je potrebno zapustiti EU in Nato, ker nista nič drugega kot 4. Reich! Vsi slovenski politiki, ki podpirajo in izvajajo takšno politiko pa kolaboranti in izdajalci!

ZATO:

Smrt fašizmu / Svoboda narodu

http://www.rtvslo.si/slovenija/vojska-za-strazo-na-ruski-meji-se-vedno-caka-navodila-vlade/411365

Ni komentarjev:

Objavite komentar