ponedeljek, 9. januar 2017

Tako naša politika vsakič izkoristi priložnost, da samostojno Slovenijo in EU utemeljuje na Partizanstvu in antifašizmu.
Resnica je, da je EU zgrajena na fašizmu, zaradi česar je EU, ki jo vodi Nemčija pomagala osamosvojiti Slovenijo iz Jugoslavije, da nam bodo danes lahko vse pobrali in iz nas naredili sužnje.
Takšne trditve, kot jih je postavil Minister za kulturo Tone Peršak, dokazujejo, da gre za plan, saj vsi ministri in politiki zadnjih 25 let promovirajo EU in samostojno Slovenijo. Ne zanima jih drugega kot da kradejo, zraven pa promovirajo izdajalski plan od katerega imajo koristi v zameno za izdajo.
Pri tem naj povemo, kot je dejal General Marjan F. Kranjc, v svojih knjigi Jugoslavija - Balkanski vojaški poligon: "Nisem proti Slovenski samostojnosti, sem pa proti tem, na kakšen način in za kaj je bila ta samostojnost dosežena."
Odgovor je za razprodajo Slovenskega naroda, ki bi mu rad kapital, ki je po naravi fašističen, zato je podpiral Hitlerja in vodi EU, Vatikan ter ZDA iz nas naredil sužnje.
Naša politika, pa ta sramotni in genocidni plan utemeljuje na patriotizmu Partizanov, ki so se borili za svoj narod, kar je čista perverzija. To kar počne naša politika je podobno domobranstvu in ne partizanstvu, saj je domobranstvo izdajalo narod za nemške in cerkvene interese, zato sporočamo politikom, da naj ne zlorabljajo partizanskega gibanja za svoje politične koristi!

Zato: SMRT FAŠIZMU IN IZDAJALSKI POLITIKI!

SF/SN

http://www.rtvslo.si/slovenija/zgodba-ki-demantira-nase-prepricanje-o-tem-da-slovenci-nismo-vojasko-ljudstvo/411875 

Ni komentarjev:

Objavite komentar