torek, 24. januar 2017

To je odraz Luke Meseca. Tako kot je za partizanstvo na predvolilnem soočenju dejal, da je nepomembna tema (https://www.youtube.com/watch?v=Cq-smE6BH1c) in danes polaga vence v čast NOB, tako govori proti Rusiji in se udeležuje spominske slovesnosti na Ruski kapelici.
Luka Mesec in njegova IDS sta plačana s strani SOROS-a, (poglejte komentar pod objavo), kjer Luka Mesec, vabi svoje, da gredo v Berlin, kamor jih je povabil SOROS, ki plačuje, da begunci hodijo v Evropo, ki je plačeval Tsiprasa, da je do konca uničil Grčijo. Zato je Mesec tudi podprl homoseksualce, ker je to politika Sorosa, prek Amnesty International.

To dokazuje ta link http://narobe.si/nika-kovac-in-simon-maljevac-bil-je-cas-za/, saj sta Nika Kovač članica IDS, Simon Maljevac pa član Mirovnega inštituta, (Mirovni inštitut v svojih poročilih sam navaja, da jih financira Soros, prek Open Society Institute Slovenia), vodila kampanjo Čas je ZA. Ker so jim bili v ZL homoseksualci pomembnejši od lačnih otrok na Odboru za delo družino in socialne zadeve.

Nika Kovač in Simon Maljevac sta pred kratkim ustanovila inštitut 8. Marec, ki ga spet sponzorira Soros, namenjen pa je financiranju IDS ter organizaciji protestov. (http://www.bizi.si/ZAVOD-RAZISKOVALNI-INS…/maticno-podjetje/) Pred dnevi so želeli izvesti protest proti Trumpu, v imenu ženskih pravic, vendar so prepozno prijavili dogodek. Več o tem na tej povezavi.
http://nytlive.nytimes.com/…/billionaire-george-soros-has-…/
 
Ve se tudi, da je Soros financiral vstaje leta 2012 s katerimi so Mescu omogočili plasma v parlament. (slogan in logotip vstaj je bil enak, kot ko je CIA v Beogradu rušila oblast, saj je kampanjo za vstaje v Sloveniji vodil njihov človek iz Beograda Srđa Popović). Temu istemu Sorosu, je Milan Kučan, ki stoji za ZL, podelil državno odlikovanje http://www.24ur.com/…/drzavno-odlikovanje-georgeu-sorosu.ht…

Poleg Sorosa, je Mesec financiran s strani sklada Rosa Luxemburg Stiftung, v katerega neposredno vplačujeta denar, Ministrstvo za zunanje zadeve zvezne republike Nemčije ter Ministrstvo za gospodarstvo zvezne republike Nemčije. Vsakomur, ki se malo spozna je jasno, da gre za plačilo operacij nemške obveščevalne službe BND v tujini.
Zato Mesec na ves glas podpira begunce in politiko, da mora Slovenija odpreti mejo za njih, ter jih spustiti globoko v Evropo, ker je to politika Nemčije, da bo prek izrednih razmer v EU ukinila demokracijo. Angela Merkel je begunce načrtno povabila v Nemčijo, da se dvigne fašizem, kar se je zgodilo z vzponom stranke Alternativa za Nemčijo.

Mesec je financiranje s strani Die Linke tudi priznal v intervjuju za Mladino, ko je dejal, da jim finančno pomaga Die Linke, katere sklad je Rosa Luxemburg. Die linke je tako kot Združena levica, načrtno ustvarjena leva stranka, ki jo je ustvarila BND prek kadrov iz bivšega STASI-ja, ki so po združitvi obeh Nemčij postali del BND. Njihov plan je, da imajo ljudje občutek, da imajo zagovornika njegovih pravic, ko jih kapital pred očmi krade dostojanstva in da tako ne odnese pokrova. Njihov plan je točno to kar je naredil Tsipras, ki je Mesca obiskal na ustanovnem kongresu njegove stranke v Ljubljani. To je v imenu levice pristati na vse zahteve kapitala, kar desnica ne bi nikoli mogla doseči brez revolta ljudi. Ta taktika se je v Grčiji izkazala v korist kapitala in na škodo ljudi. Zato ZL tudi podpira obstoj v EU.
Ti poodatki so dostopni na https://www.rosalux.de/nc/stiftung.html in https://en.wikipedia.org/wiki/The_Left_(Germany)…
 
Ob tem Združena levica pod vodstvom Mesca deluje proti Socialistični partiji Slovenije, ker smo prepoznali njihovo igro. Ker ne podpiramo nobenih elit, naj bodo leve ali desne, medtem ko se Luka Mesec z Matjažom Hanom (SD) dobiva pri Kučanu in sodeluje z Mencingerjem, ki je bil poslanec v Demosovi vladi. Medtem, ko vsi sindikati, ki so na plačilni listi F21 od Semoliča, Štruklja, ki je član TRS-a in je začel vstaje s sindikatom SVIZ, ker mu je bilo naročeno od bivšega tasta Kučana, do tega da je bil Štrukljev sin Jaša Lategano predsednik Iskre, sestrske organizacije Mesečeve IDS.
Toliko o novi politiki in novih obrazih o katerih je pred volitvami govoril Mesec, ko je dejal Poslanci imajo res preveč privilegijev," pravi Luka Mesec. (http://www.zurnal24.si/poslanskim-placam-se-ne-odpovedujejo…), ki ne samo, da se ni odpovedal privilegijem, tudi ko so se letos poslanske plače povečale za cca 300 EUR on in njegova ZL niso protestirali.

Vsemu temu navkljub, ZL in Mesec v javnosti širita laži, da delujejo povezovalno, da so za to, da se vsa levica združi, medtem ko so razbili 4. Blok ZL, kjer so bile civilne iniciative ter podtalno nenehno delujejo proti vsem levo usmerjenim skupinam, ki niso za izdajalsko nemško politiko, ki jo vsiljuje Mesec in njegova klika. Tako so delovali tudi na Sabotinu, kjer so lani Socialistični partiji Slovenije prepovedali govor. Torej če so združevalni zakaj nas potem rušijo? Če bi res bili to kar govorijo, da so, da jim je Slovenski narod na prvem mestu, nas ne bi rušili.
Dragi tovariši in tovarišice, čas je da objavimo vso resnico in da sami presodite kdo govori resnico in kdo ne. Mi smo predložili argumente in dokaze, kot to vedno počnemo, fotografije in izjave, ki ne lažejo.

Po drugi strani boste iz strani ZL slišali samo obtožbe brez vsakih dokazov, ki so na nivoju gostilniških govoric. Ker se govori o sodelovanju, naj povemo sledeče. Socialistična partija Slovenije je vedno in bo vedno, bila za povezovanje levice, vendar ne z izdajalsko levico, ki jo plačuje Nemčija, ki izdaja svoj narod pod pretvezo levice in rdeče zvezde, ki je proti Rusiji kot bratskemu Slovanskemu narodu in našemu izročilu v OF in NOB, razen kadar si nabira politične točke kot Mesec na ruski kapelici ali na Dražgošah, ki je proti TITOvi ideji kot je na Venezuelski ambasadi dejala Violeta Tomić, ko je dejala, da v ZL niso TITOisti.

Za nas so OF, NOB in TITOv socializem svetinja, in kdor tega ne podpira in to ruši, je za nas samo izdajalec in nič drugega.

KDO BO ZAUPAL ČLOVEKU, KI GOVORI ENO IN DELA DRUGO?

Tistemu, ki ima odprt um, so stvari vedno jasne.
Dragi tovariši in tovarišice, sami presodite, kdo je v duši z narodom. Odločitev je Vaša!

Smrt fašizmu / Svoboda naroduNi komentarjev:

Objavite komentar