ponedeljek, 9. januar 2017

"Zelo pomembno je, da imamo tam svoj glas in da se zavedamo pomena teh dveh organizacij za naš napredek, razvoj in varnost," je dejal predsednik.

Gospod Pahor, EU in Nato ne bosta delovala za naš razvoj in varnost, kar sami dobro veste. Smo nepomemben odločevalec teh organiziacij, ki delujeta v prid Zahodnih sil. Pravite, da smo sposobni sami presojati o pomembnih zadevah in govorite o pomenu teh dveh organizacij. Vi ste kontradiktoren v svojih izjavah. Kot del Nata in EU ne smemo razmišljati sami zase. Za to ste poskrbeli politiki, ki že 25 let vladate in ste nas spravili v EU in Nato z lažmi, da bo EU skrbela za manj razvite in podobno, sedaj pa vidimo, da Nemčija, ki vodi EU skrbi samo zase in kot taki, smo Slovenci nepomemben član, ki lahko samo potrjuje direktive Zahodnih sil, ki vodijo EU, sicer nam Nemčija takoj zagrozi z nižanjem uvoza, kar pomeni nižanje izvoza za Slovenijo in s tem padec gospodarske rasti, saj je 80% našega izvoza vezano na Nemčijo.

Če bi res odločali sami zase, bi isztopili iz EU, Nata in Evrocone in začeli sodelovati z Vzhodom.
V vsej svoji karieri niste razmišljali o suverenosti našega naroda, ampak samo za svoje položaje in privilegije povezane z njimi. To ste dokazali, kot poslanec, dolgoletni vodja SD, predsednik državnega zbora, evroposlanec, predsednik vlade in sedaj predsednik Slovenije. Sploh pa vi dobro veste, zakaj ne morete razmišljati in presojati sami!

SF/SN

http://www.rtvslo.si/slovenija/pahor-diplomatom-sposobni-smo-sami-presojati-o-pomembnih-zadevah/411509

Ni komentarjev:

Objavite komentar