petek, 3. februar 2017

"Brglez se je zahvalil svetemu sedežu, da še vedno kaže pravo smer v zahtevnih razmerah, s katerimi se spoprijema mednarodna skupnost. Izrazil pa je tudi hvaležnost za podporo v času slovenskega osamosvajanja."

Torej, Brglez se je zahvalil, ker je Vatikan razbil Jugoslavijo priznal Slovenijo, da je dobil nazaj gozdove in privilegije, ki jih pod TITOm ni imel ter dal navodila, da naj slovenska izdajalska politika, ki vlada 25 let odpre vrata beguncem.

Medtem, ko država ne skrbi za nas državljane, ko je na zavodu uradno cez 100.000 brezposelnih, neuradno čez 180.000, ko industrije ni, ker jo je politika uničila, ker se država klanja Nemčiji, ki vodi EU, katera je povzročila krizo na Bližnjem vzhodu naša politika izvaja navodila iz Vatikana, da moramo sprejeti begunce, ki predstavljajo varnostno tveganje.
Kdor pozna odnose med Hitlerjevo Nemčijo in Vatikanom, vidi srhljive podobnosti. Tako kot smo bili Slovani namenjeni za izbris, kar so počeli, tako nam danes ta ista Nemčija in Vatikan, to počneta prek denarja in begunske krize, naši politiki pa se, kot so se domobranci klanjali Hitlerju, klanjajo Papežu in Angeli Merkel. Nenazadnje ni skrivnost, da je Vatikan pomagal bežati nacistom po tako imenovanih "podganjih poteh" v Argentino. Tudi Pahor je šel iz Vatikana v Argentino. Dovolj, da razumen človek začne razmišljati z lastno glavo in kmalu najde preveč povezav.
Kot smo že povedali, begunska kriza ni vprašanje levice ali desnice. Obe izrabljata to temo, ena za podporo beguncem, druga za netenje sovraštva. Gre za vprašanje zdrave pameti, ki je ne premoreta ne slovenska "levica" ne slovenska desnica. Zdrava pamet je enostavna: Kaj je za naš narod dobro in kaj je prav?

To je osnovno vodilo Socialistične partije Slovenije: Kaj je dobro za naš narod, saj mora odgovorna stranka najprej poskrbeti za lasten narod, ki jo je volil in kateremu služi. Ni dobro in ni prav, da mi nase jemljemo krivdo drugih in skrbimo za tiste, ki so jim drugi povzročili gorje, ob enem pa imamo v lastni državi težave z zagotavljanjem človeka vrednega življenja lastnemu narodu. Ne zanima nas politično preigravanje, kjer eni apriori govorijo, da so levičarji in podpirajo begunce na vsak način kot ZL, postavijo pred otroke istospolno usmerjene, ko jim propade in se začne narod umikati od njih pa "hvala bogu" naredijo končno tudi nekaj za otroke (brezplačna kosila za socialno ogrožene), da si popravijo povprečje in zagotovijo trdna tla pod majavimi stolčki. Drugi pa da so desničarji, ki bi ustanavljali nacionalne garde, da bi na silo prišli na oblast in vpeljali fašizem kot to počne SDS, ostale stranke pa so tu nekje vmes, za dobrobit naroda pa ne delajo ne eni ne drugi, vsaj dolgoročno ne.

Zato je SPS stranka razuma, ki ga v parlamentarni politiki danes več ni in ki daje stroki prednost pred političnimi mahinacijami, ki so Slovenski narod spravile v položaj v kakršnem je danes ne glede na to ali je vladala "levica" ali desnica. Na koncu so vsi isti, živeti na račun naroda in ga med seboj deliti v korist tujine. Zato navodila iz Vatikana in Nemčije.

SPS - ZA DOMOVINO VREDNO SVOJEGA NARODA!

http://www.rtvslo.si/slovenija/brglez-vatikanu-hvalezen-za-prave-usmeritve-v-zahtevnih-razmerah/414078 

Ni komentarjev:

Objavite komentar