torek, 14. februar 2017

https://www.rt.com/news/377199-eu-russia-willy-wimmer/

Odlična ocena situacije Willya Wimmerja, ki je služboval kot državni sekretar nemškega Ministrstva za obrambo in kot Podpredsednik skupščine OVSE (Organizacija za varnost in sodelovanje v Evropi). 

Povedal je namreč, da EU skuša ustvariti sovražno situacijo proti Rusiji za kar uporablja medije, da bi javno mnenje obrnili proti Rusiji in sankcije ter s tem pritiska z Natom proti Rusiji.Da je Nato prešel iz defenzivne v ofenzivno zvezo in da bi Nato moral prenehati obstajati, saj je bil zamišljen kot ombrambna zveza v času Varšavskega pakta, ki ga že zdavnaj ni več.

Pravi tudi, da Evropa nima razloga, da deluje proti Rusiji in da je državni udar v Kijevu organiziral Zahod ter še eno zelo pomembno stvar, ki se nanaša na begunsko krizo, ko je dejal:
"Naš interes je da so meje zavarovanje, da ni vojn na drugi strani meje in da ne prihaja stotine tisočev beguncev v naše države. Moramo jim pomagati tam kjer so, v njihovih državah in ne uničevati njihovih držav, ter prihodnosti teh ljudi."

Na koncu je povedal še: “...Vsa ta dejstva bodo imela vpliv na notranje zadeve Nemčije, kajti v tem trenutku imamo občutek, kar se tiče Evrope, da sedimo na ročni bombi. Vsak čas jo lahko raznese in to bo imelo ogromen vpliv na Nemške volitve v septembru. ” - S tem je ponazoril vzpod fašizma v Evropi in Nemčij,i na račun begunske krize. Zato je Angela Merkel migrante povabila v Nemčijo, ker je vse naprej splanirana igra, vzpostavitve fašizma.

*Kdor že dlje časa spremlja našo stran lahko vidi, da se naše analize in mnenja ujemajo z zgoraj navedenimi.

SF/SN

Ni komentarjev:

Objavite komentar