četrtek, 9. februar 2017

Tu si lahko preberete, kako je Mirovni inštitut, ki ga plačuje Soros, ki plačuje Združeno levico, napadel Socialistično partijo Slovenije. Ker smo izvedli protest proti ukrajinskim fašistom, ki so ob obisku Putina na Ruski kapelici protestirali proti njegovemu prihodu in podpirali nelegalno fašistično oblast v Ukrajini, ki je zanetila vojno in sedaj spet napada ruski del Ukrajine, nas je Mirovni inštitut obtožil sovražnega govora. Samo pravno pojasnilo Mirovnemu inštitutu - Če nekdo podpira fašistično oblast, ne more biti drugega kot fašist.

Poleg tega, sta se našemu protestu pridružila 2 člana TRS-a, ki sta tja prišla nepovabljeno, vendar jih Mirovni inštitut ni omenil, kajti TRS je del Združene levice.
Prosimo, da si preberete in videli boste črno na belem kdo koga ruši in se predstavlja kot levičar, kdo se predstavlja kot demokratični socialist v resnici pa se gre pokvarjene igre proti drugim levičarjem. Tako sta IDS in TRS izolirala DSD in 4. blok znotraj ZL. Ljudi, ki so s srcem delali in vlagali svoj denar in trud, da so omogočili Mescu in ekipi položaj, ki ga zaseda.

Tu je odgovor, kakšen odnos ima ZL kot plačanec Sorosa, do Rusije in zakaj se ukvarja najprej s homoseksualci in šele potem z lačnimi otroki (lačne otroke so opazili šele, ko se jim je resno zamajal stolček v parlamentu) in na vse pretege zagovarja migrante, ker naj bi to bila edina prava levica, v resnici pa se grejo to kar jim je naročil in plačal Soros. Homoseksualci in migranti so projekt Sorosa. Kdor tega ne podpira, ga ti ljudje označijo za fašista.

Zato jim sporočamo naslednje: Ne morete obrniti plošče. Preveč se ve o vas, razkrinkani ste. Kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade in to se vam sedaj dogaja!
SF/SN
http://www.mirovni-institut.si/…/2015/01/Odziv-2_oktober201…

Ni komentarjev:

Objavite komentar