četrtek, 23. februar 2017

Vlada je določila, da moramo dokapitalizirati bančni sektor in zapravila milijarde davkoplačevalskega denarja, da danes podarja NLB Evropski uniji, ki jo vodi Nemčija.
Na drugi strani si tehnološko podjetje CIMOS, ki bi ga lahko rešili z veliko manj denarja in solastništvom delavcev, podajajo in ga ne rešujejo, kar bo ob stečaju pomenilo socialno bombo na obali.
Politika, ki jo izvajajo naše vlade od Peterleta, Drnovška, Janše, Pahorja, Alenke Bratušek do Cerarja, ima ime. Imenuje se IZDAJA!

SPS je več kot politična stranka. SPS je gibanje proti skorumpirani, izdajalski oligarhiji, ki je osamosvajala Slovenijo zase, da nas je lahko pokradla in uničila srednji sloj, na račun katerega so obogateli. Seveda v dogovoru s tujino, ki ji šibka in nemočna Slovenija odgovarja.

Ta oligarhija je prodala in še prodaja NAŠO LASTNINO, ki so jo ustvarjale generacije Slovencev. Zato je Socialistična partija Slovenije proti vsem strankam v zadnjih 25 letih, ki so bile in so še del te mafijske države, ki jih poganja tujina, ki so izdale svoj narod.

NA NASLEDNJIH VOLITVAH NE BO ODLOČALO VPRAŠANJE LEVICE ALI DESNICE. NASLEDNJE VOLITVE BO ODLOČALO, KDO JE SKORUMPIRAN DEL OBLASTI IN KDO JE PROTI TEJ GNILI OBLASTI. ODLOČALO BO KDO JE POŠTEN IN V DUŠI Z NARODOM IN KDO TO NI!

Podpora gibanju SPS je upor, proti okupaciji, ki ga izvaja tujina preko domačih izdajalskih strank, naj gre za ZL, Desus, SD, SDS, NSi, SLS, Zaab, PS itd ...

Pridružite se, skupaj nam bo uspelo!

Za domovino vredno svojega naroda!

SF/SN

Generalni sekretar SPS
Tadej Trček

Cimos: Italijani dvigajo roke, Počivalšek pa še upa na dogovor

Ni komentarjev:

Objavite komentar