nedelja, 21. maj 2017

Ta dokument dokazuje, da so postopki stekli zaradi napovedanega shoda s strani Socialistične partije Slovenije.

V Združeni levici si prisvajajo dosežke dela Socialistične partije Slovenije in trdijo, da je odpovedani koncert njihova zasluga. Socialistična partija Slovenije je v petek 12.5. podala prijavo shoda, ki jo je Policija prejela 15.5. in odstopila v odločanje UE Maribor, ki se je po posvetu s Policijo odločila, da ne bo izdala dovoljenja. Na ustno obravnavo smo bili vabljeni predstavniki Socialistične partije Slovenije in Policije. Združena levica ni glede koncerta naredila nič, še manj je to zasluga Violete Tomić, kot to trdijo v ZL. Celo sami so zapisali, da so se policisti zganili, vendar so se na našo najavo shoda kar dokazuje zgornji redosled dogodkov.

VSAK DAN BOLJ SE KAŽE PRAVI OBRAZ ZDRUŽENE LEVICE. BOSTE ZAUPALI STRANKI, KI NE NAREDI NIČ KONKRETNEGA PROTI FAŠIZMU IN SI PRISVAJA TUJE ZASLUGE?
ČE SO NEPOŠTENI DO SOCIALISTIČNE PARTIJE SLOVENIJE, SO TUDI DO NARODA!

Sicer pa je stališče Socialistične partije Slovenije, da je treba delovati proti vsem nacionalizmom ne samo hrvaškemu in slovenskemu na čelu z SDS, ki je ta koncert podpiral in skušal na vsak način doseči izvedbo, celo prek komisije v Državnem zboru.
SF/SN

Ni komentarjev:

Objavite komentar