torek, 8. avgust 2017Drage tovarišice, dragi tovariši!

Ker se veliko omenja Cankarjev rek: "Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje!", bi radi pojasnili, da temu ni tako in da je to past, ki nam jo nastavlja režim. Človek je to kar zagovarja in z deli potrjuje. Indijanci pravijo, da sta moč in slabost, dva volkova v človeku. Zmaga pa tisti, ki ga bolj hraniš.

Politika oziroma režim, ki nam vlada zadnjih 26 let, želi in se trudi, da bi kot narod v Cankarjeve besede resnično verjeli. Tako bi si režim zagotovil nadaljno vladavino, s katero iz našega naroda po nareku tujine, ustvarja narod sužnjev na slovenski zemlji.

Slovenski narod ni narod hlapcev, kar smo dokazali v 2. svetovni vojni. Narod je na čelu s komunisti, plemenito, hrabro, srčno in ponosno bojeval proti sovražniku in ga porazil. Slovenski narod je imel edini v okupirani Evropi svobodno ozemlje in izdano pesniško zbirko. Geslo Osvobodilne fronte je bilo: "Iz naroda hlapcev, v narod junakov!"

Pri tem tujina, kateri je podrejen režim, ki nam vlada za tujino, vodi specialno vojno proti našemu narodu. Del te vojne je propaganda s katero bi nas režim rad prepričal, da smo hlapci. Zliva se gnojnico po vrednotah NOB, kajti te so temelj zdrave narodne zavesti. Cerkev in Nemčija, ki vladata režimu želita izničiti vrednote NOB, da bi uničila slovenski narod in dobila moč, ki sta jo imela nad našim narodom pred 2. svetovno vojno, mi pa smo hlapčevali za njiju. Tem so se pridružile še ZDA, ki so z njima razbijale Jugoslavijo, da si zagotovijo prevlado na Balkanu.

Zato je Nemčija kupila Vidmarjevo vilo v kateri je bila ustanovljena OF in je sedaj rezidenca nemškega veleposlanika. Naša oblast, ne lokalna (Janković), ne državna (Cerar) ni kupila vile, ker naša oblast deluje za tujino in proti svojemu narodu. Zato Cerkev narekuje, da se postavlja spomenike domobrancem, da se izdajalce, ki jim je poveljevala Cerkev izenači s partizani, da bi kasneje, ko bi ljudje pozabili na resnico, rekli, da so bili partizani izdajalci. To je njihov plan.
Zato moramo socialisti / komunisti razumeti trenutno situacijo in se boriti proti temu. Hlapci smo bili. Nismo več, razen če si bomo to dovolili verjeti.

Zato pozivamo vse vas tovarišice in tovariši, da obudimo zavest naših očetov, dedov, ki se niso prepričevali, da so hlapci ampak so pogumno odgovorili na zahteve tistega časa. Danes so časi prav tako zahtevni, zato si ne dovolimo, da začnemo verjeti v te pasti.
Socialisti/komunisti smo bili in bomo vedno bili, zastavonoše proti zatiranju in borci za pravičnost in svobodo svojega naroda. Narod ne zaupe več, ker vsi lažejo. Socialisti / Komunisti ne. Ko bo narod to začutil in nas dovolj podprl, se bodo začele stvari hitro spreminjati!
Zato ne pristajamo na nobeno drugo geslo kot:

SMRT FAŠIZMU / SVOBODA NARODU

Generalni sekretar SPS
Tovariš Tadej Trček

Ni komentarjev:

Objavite komentar